Min-Seo Park: Blazin' Barrels Vols.6 & 8 **** (manhwa / fantasia)
 
  Taas pompitaan osien yli, mutta haitanneeko tuo mitään... Pappa Fleetwood palaa kotiin vuosien reissujen jälkeen. Sarja jatkuu edellenkin hauskana, vaikka ei olekaan pelkkää komediaa koko homma.

Nobuhiro Watsuki: Rurouni Kenshin Vols. 6 - 8, 10 - 11 ja 13 - 14 ***** (manga)
 
  Tässäkin hypitään. Voitteko uskoa, että täti unohti varata 9.osan! Sujuvasti varasin muita osia, mutta jostakin kumman syystä hyppäsin ysin ylitse. 12.osasta oli varauksia, joten sitä joutuu odottamaan jonkin aikaa, kun HelMet-kirjastoissa sitä on vain yksi kappale. Osat 8 ja 11 ovat jo rikki, kiva, kiva...

Itse tarina on edellenkin fantastinen. Pahis Shishio Makoto suunnittelee hallituksen vallasta syöksemistä, joten Kenshiniä kaivataan apuun. Tässä vaiheessa tarinaan ilmestyy minun henkilökohtainen suosikkini, Hiko Seijuro, Kenshinin mestari. Ylimielinen, raivostuttava, ah, niin täydellinen, mutta myös oikeasti myötätuntoinen ja syvänäköinen.

Arabella Boxer: Prismas stora bok om kryddor ****

  Palataan välillä keittokirjojen pariin. Tämä kirja keskittyy mausteisiin ja niiden käyttöön. Herkullisia ohjeita on yli 180. Ohjeet ovat selkeitä, ja kuvat nostavat veden kielelle. Miinusta tulee siitä, että vain yleisimmät mausteet on esitelty tässä. Monta mielenkiintoista tuttavuutta jää välistä. Eikä mausteinen ruoka sitten muuten tarkoita samaa kuin tulinen, joten ei mausteita tarvitse pelätä.