Kone on muutaman kerran sammunut tosi oudosti. Joten se sai saamattomaan Tätiin vipinää, ja nyt tässä kopioin tärkeitä tiedostoja ulkoiseen muistiin. Meinaan, että sitä sapettaisi aivan uskomattomasti, jos koneelleni imuroimani levykokoelmani häipyisi bittiavaruuteen jälkiä jättämättä. Onhan täällä muutakin tärkeää, mutta ne nyt sentään olisivat helpommin korvattavissa.

Ostin tämän ulkoisen kovalevyn (? Siksi sitä kai kutsutaan?) jo aikoja sitten, mutta vasta nyt ryhdyin tuumasta toimeen. Olen onnistunut kadottamaan käyttöohjeen jonnekin, mutta onneksi oli helppo koota ilman sitäkin. Vautsi, Täti on fiksu!

Mutta toivottavasti tämä kone ei nyt ole sanomassa yya-sopimustaan irti. Ikää on vasta vajaat 2 vee, joten kai tämän pitäisi vähän kauemmin kestää? Kone ei siis tilttaa, vaan sammuu ihan totaalisesti silloin kun olen sammuttamassa sitä. Normaalistihan se ensin kirjautuu ulos ja sitten sammuttaa, mutta nyt kuuluu vain yht'äkkiä NAPS! ja koko laite menee pimeäksi. Osaisiko joku minua viisaampi arvata, mistä mahdollisesti olisi kyse?