Kako Mitsuki: Katakoi no Tsuki **** (manga)

  Kurumi, Miyako, Souta ja Chiaki ovat neljä ystävystä. Kurumi on ihastunut Soutaan. Kerran Kurumi näkee Soutan halaavan toista tyttöä. Voisiko olla, että Souta on ihastunut johonkin toiseen, ja mitä tehdä, jos tämä sattuu olemaan ystävä?

Upea. Täti suosittelee lämpimästi. Rakkautta tietenkin.

Maron Amano: Kawaii Oresama ja Kemono ni Botsuraku Ojousama ***** (manga)

  Pari aivan ihanaa oneshottia. Kawaii-teinirakkaushömppää, mutta näissäpä tytöillä on ohjakset tiukasti omissa näpeissään! Täti suosittelee lämpimästi.

Kazuko Furumiya: Kimi to Scandal! *** (manga)

  Eiji on supersuosittu ja cool laulaja, ja Shiho on hänen suurin faninsa. Eräänä päivänä Eiji ilmestyy Shihon kotiovelle ja ilmoittaa tulevansa heille asumaan (Eiji on Shihon isän aiemman rakastetun poika). Liika läheisyys vain tuhoaa sen coolin kuvan, joka Shiholla oli Eijistä. Tosin on söpöhöpönassu-Eijissäkin puolensa...

Romanttinen teinikomedia. Tavallinen, mutta kyllä tämän parissa kirjan verran viihtyy.

Saki Oota: Kimi wa Boku no Mono Vols.1 - 2 **** (manga)


  Kuusitoistavuotias Tsugumi on rakastunut luokkatoveriinsa Shougo Mizushimaan. Sitten Tsugumin äiti ilmoittaa, että on järjestänyt hänelle avioliiton. Tsugumin silmissä sulhanen ei ole mikään este, vain hidaste. Eli Tsugumin on toimittava nopeasti, joten hän tunnustaa Shougolle rakkautensa samana päivänä. Mutta samana päivänä joku muu puolestaan tunnustaa omat tunteensa Tsugumille. Kuka on tämä 11-vuotias pikkupoika, ja mistä tämä tietää Tsugumin nimen?

Teiniromantiikkaa. Vanhemmat yrittävät laittaa kapuloita rattaisiin, joten kestääkö aito rakkaus? Suloinen. Mutta kolmannen pyörän osa on aina aika surkea, vai mitä?

Yayoi Ogawa: Kimi Wa Petto Vols.1 - 3 **** (manga)

  Poikaystävä jätti Sumiren, töissä eikä kotona häntä ei arvosteta. Sanalla sanoen, Sumire on korviaan myöten täynnä. Lemmikit kuulemma helpottavat stressiä. Joten eräänä iltana, kun hän tulee töistä kotiin, hän poimii matkaansa kodittoman nuoren miehen.

Aivan ihana sarja. Osoittaa, ettei se elämä ole aikuisillakaan helppoa, jos nauramme nuorten toilailuille. Täti suosittelee lämpimästi, varsinkin lemmikin hankintaa miettiville. Helmi tämäkin. Sarja jatkuu.


Masashi Kishimoto: Naruto Vol.30 **** (manga)

  Tässä osassa Sakura kicks the butt. Eli Sakura ja Chiyo-muori käyvät kaksin(kolmin?)taistoon Sasorin kanssa.

No joo, suurin osa Narutomaniasta on hypetystä, mutta kyllä tämä toimii toimintasarjakuvana. Syvällisestä henkilöhahmojen rakentamisesta kyllä ei kannata puhua, mutta mitä pienistä...