Ji Un Yoon: Hush Vols.1 - 3 **** (manhwa)

  Gyu Hwa Lee saattaa näyttää aivan pojalta, mutta hänellä on aivan normaalit teinitytön tunteet. Sillä hän on rakastunut popidoli Kang Un Ryuhun. Sitten Kang Un siirtyy Gyu Hwan kouluun, mutta pitääkseen henkilöllisyytensä salassa hän pukeutuu tytöksi. Mitä tapahtuu, kun Gyu Hwa saa selville hänen salaisuutensa? Sarja jatkuu.

Teiniromantiikkaa tietenkin. Mutta hyvää sellaista. Ei siis mitään ultrasöpöä hömppää. Tekijän tunnetumpi sarja on Cynical Orange, joten jos piditte siitä, niin lukekaa tämäkin.

Young Hee Lee: HWA **** (manhwa)

  Tämä kirja koostuu viidestä lyhyestä tarinasta. Ensimmäinen ja kolmas ovat aika synkeitä, mutta muut ovat kepeitä ja hauskoja tarinoita. Ajatusta on kuitenkin kaikissa. Täti suosittelee lämpimästi. Tämä kannattaa lukea.

Nao Doumoto: Iron Venus **** (manga)

  Tetsu on Yuukin ensimmäinen poikaystävä, mutta Yuuki on pulassa, sillä hänellä on liikaa kilpailijoita. Yuuki ja Tetsu ovat seurustelleet neljä kuukautta, mutta eivät ole vielä päässeet edes kädestäpitämisen tasolle, ja kilpailijat vaativat Yuukia jatkuvasti eroamaan Tetsusta. Tämä johtuu Yuukin ystävän Nacchin mukaan Yuukin naisellisten feromonien puutteesta. Okei, siis miten niitä sitten hankitaan?

Minä en normaalisti listaa näitä lyhyitä oneshotteja, mutta tämä täytyy mainita. Tarina on hauska, mutta syy miksi kerron tästä, on yksi kuva: Se on kuva Tetsusta kasvoillaan sellainen ilme, kun näkee jotain niin uskomattoman kaunista, että hengitys salpautuu ja sydän pysähtyy rinnassa. Löydättekö kuvan jota tarkoitan?

Kyoko Hikawa: From Far Away Vols.10 - 14 ***** (manga)

  Sankarimme saavat hetken hengähdystauon ennen kuin pahikset pääsevät uudelleen heidän jäljilleen. Siitä lähtien tapahtumat vyöryvät hengästyttävää vauhtia kohti eeppistä loppuhuipennusta. Voittaako paha vai pelastaako hyvä lopulta päivän?

Noriko ja Izark ovat yksi sympaattisimmista sankaripareista, mihin olen törmännyt. Tarina ei ole mitenkään omintakeinen, kaikki alan kliseet ovat paikalla, mutta silti tästä jää uskomattoman hyvä maku mieleen. Ehdoton helmi! Maailma on täynnä rachefeja, mutta tämä sarja antaa meille toivoa, että kaikki ei ole vielä menetetty heidänkään kohdalla.

Haruka Fukushima: Cherry Juice 4 *** (manga)

  Sarjan viimeinen osa. Saavatko Minami ja Otome toisensa, vai ajavatko väärinkäsitykset heidät erilleen?

Mummi rulettaa! Romanttinen teinikomedia taas kerran. Lukeehan tuon kerran - ja unohtaa saman tien. Pikaruokaa.

Shizuru Seino: Power!! 4 **** (manga)

  Eniwa siis on saanut selville, että Kyo on tyttö. Joten Kyo pakenee koulun asuntolasta vain huomatakseen olevansa ypöyksin maailmassa. Kyo ei auta kuin palata takaisin asuntolaan. Mutta miten kohdata Chiharu? Ja mitä siitä seuraa, kun Chiharu alkaa nähdä Kyon tyttönä?

Tämä osa on tähän astisista hupaisin. Täti tyrskähteli vähän väliä. Suositellaan. 

Ken Akamatsu: Negima! Vol.1 *** (manga)

  Melkein kymmenenvuotias Negi Springfield on juuri valmistunut taika-akatemiasta. Hän haaveilee tulevaisuudesta mestarivelhona. Sen sijaan hänet lähetetään Japaniin opettamaan englantia  - tyttökouluun! Kaikki oppilaat ovat ilahtuneet uudesta söpöstä opettajasta - paitsi Asuna, joka on ihastunut opettajaan, jonka Negi korvaa. Seuraa hulluutta, komiikkaa ja runsaasti söpöyttä. Miten pikkupoika selviää nuorten neitokaisten keskellä?

No joo. Pidin kyllä enemmän Akamatsun edellisestä teoksesta Love Hina. Toisaalta tämä on vasta ensimmäinen osa, joten kovin syvällisiä johtopäätöksiä on paha mennä tekemään. Sarjan luulisi olevan nuoremmille lukijoille tarkoitettu, mutta suositus on 16+. Lukekaa pois, jos parempaa ei ole juuri nyt käpälissä. Ja kuten sanoin, tämä on vasta eka osa. Love Hinakin alkoi vähän hitaanlaisesti.