Kim Ye Vin Kyoung: Delinquent Lesson Vols.1 - 2 **** (manhwa)

  Young-Won Lee on mallioppilas ja opettajien lemmikki. Juuri tärkeiden pääsykokeiden alla hän huomaa sydämensä sykkivän kiivaampaan tahtiin aina nähdessään - koviksen. Kun vastausta ongelmaan  ei löydy kirjojen sivuilta, Young-Won päättää noudattaa filosofiaa, jonka mukaan kolmen kuukauden seurustelun jälkeen pahimmat feromonit poistuvat. Joten hän lähestyy ihastustaan seurustelun merkeissä. Mitä sanoitkaan? Sinä vihaat minun kaltaisini nörttejä? Odotapa vain Haru Kang! Minusta tulee kuuma misu, joka lyö jalat altasi, ja saan sinut rakastumaan minuun!

Romanttista komediaa. Ihan lupaava sarjan alku. Kyllä tästä taas naurut irtoaa.

Kyousuke Motomi: Dengeki Daisy Vols.1 - 2 **** (manga)

  Terun viimeinenkin sukulainen, hänen isoveljensä, on kuollut. Ainoaa lohtua suo DAISY, johon Teru on yhteydessä kännykän tekstiviestien kautta. Kännykän Teru on saanut isolta veljeltään, joka oli tietokonenero. Erään odottamattoman tapauksen johdosta Teru päätyy auttamaan koulun aika erikoista talonmiestä tämän askareissa. Mutta kuka tämä retalemainen Kurosaki oikein on miehiään?

Komediaa, jännitystä ja tietysti rakkautta. Mukavan tuntuinen tarina. Sarja jatkuu.

Akira Kizuki: Densen Complex **** (manga)

  Kirja koostuu seitsemästä lyhyestä tarinasta. Tarinat ovat katkeransuloisia rakkaustarinoita, osa sisältää insestiä. Koskettavia. Itse en kauheasti välittänyt piirrostyylistä, mutta karhea tyyli sopii näihin tarinoihin. Sievä, saatikka sitten yltiökaunis tyyli ei näihin sopisikaan. Täti tykkäsi.

Yuki Miyoshi: Devil and Devil Vols.1 - 15 **** (manga)

  Maan yläpuolella käydään jatkuvaa sotaa enkelien ja paholaisten välillä. Sword-demonilla varsinkin on jotain Ios-enkeliä vastaan. Sadannessaensimmäisessä kaksintaistelussa molemmat haavoittuvat vakavasti, ja he putoavat maahan. Sattumalta Sword löytää nuoren pahoinpidellyn pojan ja siirtyy tämän kehoon pelastaakseen oman henkensä. Jonkin ajan kuluttua hän herää sairaalassa. Siellä huoneeseen astuu Souma-pojan isä, joka on onnellinen poikansa selvittyä. Huoneeseen tulee myös Souman vanhempi kaksoisveli, Kanna. Sword tunnistaa välittömästi vihollisensa Iosin, joka on asettunut Kannan kehoon. Siirtyykö taivaallinen taisto maan pinnalle vain onko sankareittemme sopeuduttava uusiin oloihin? Luvassa on oopettavainen kokemus niin demonille kuin enkelillekin.

Hauska, toiminnantäyteinen sarja. Ehkä tarinaa olisi voinut vähän tiivistää lopusta, mutta hyvä näinkin. Täti tykkäsi tästäkin.

Tomori Miyoshi: Devil And Her Love Song Vols.1 - 2 **** (manga)

  Maria Kawai on kaunis ja erikoislaatuinen tyttö, joka on erotettu edellisestä koulustaan. Uudessakin koulussa hän onnistuu vieraannuttamaan nopeasti  niin luokkatoverinsa kuin opettajansakin, kahta komeaa poikaa lukuun ottamatta. Miten Maria sopii uusiin kuviohin?

Kasvutarina sekä tietysti romantiikkaa. Hyvä ja mielenkiintoinen tarina tytöstä, joka ei osaa oikein ilmaista itseään. Sarja jatkuu.

Ayumi Shiina: Dice Vols.1 - 2 *** (manga)

  Yläastelainen Misaki rakastaa luokkatoveriaan Mutou-kunia. Mutta Mutou-kun puolestaan pitää luokan idolista Kuririnista. Mutta ei huolta, Misakilla on muitakin vaihtoehtoja, sillä koulun suosituin poika Hayami pitää hänestä. Kuririn taas puolestaan rakastaa Hayamia...

Varsinaista lemmenkarusellia. Söpöä ensirakkauden kuvausta. Tarinassa on kiva clou. Ei niin yltiömakeaa kuten monet tällaiset. Suosittelen.

Kaneyoshi Izumi: Doubt!! Vols.1 - 6 **** (manga)

  Rumasta ankanpoikasesta Aista on kuoriutunut joutsen. Mutta se on vain pintaa. Sisimmässään Ai ei ole ollenkaan varma omasta viehätysvoimastaan. Pystyykö hän voittamaan epäilyksensä? Varsinkin, kun poikaystävänä on koulun komein poika, joka on varsinainen naistenmies.

Kasvu- ja rakkaustarina. Sou-kun ei totisesti tee asioita helpoksi Aille. Sarja sisältää myös hersyvää huumoria. Täti suosittelee varsinkin ulkonäköpaineiden alla tuskaileville teineille.