Tarina: Gui Yeo Ni; Taide: Moon Na Young: A Wolf's Attraction Vol.1 *** (manhwa)

  Maalaistyttö Han-Kyung muuttaa kaupunkiin rakastetun äitinsä luokse. Hänen elämänsä kokee dramaattisen muutoksen sen myötä. Ei kestä kauankaan, kun vaikeudet saapuvat hänen elämäänsä alueen ihannoidumman keikarin Ban Hea-Wonin heittämän kengän muodossa...

Romanttista teinikomediaa tämäkin. Tässä ensimmäisessä osassa ei varsinaisessa tarinassa vielä päästä pitkälle, osa menee hahmojen esittelyyn. Jäämme odottamaan seuraavia osia, jotta saamme muodostettua syvemmän mielikuvan tästä sarjasta.

Haruka Fukushima: AAA Vol.1 *** (manga)

  Ogata Aoi on 8. luokkalainen ja on oppilasneuvoston puheenjohtaja. Lisäksi hän on koulun paras oppilas. Yläaste, jota hän käy, on yksi maan parhaista, ja sitä kutsutaan nimellä AAA. Vieressä on puolestaan koulu, joka on joka tavalla sen täydellinen vastakohta. Se tunnetaan nimellä CCC. Aoi haki tähän kouluun ensirakkautensa vuoksi, mutta yllätystapaamisen johdosta hän saa tietää, että tämä onkin nykyään CCC:n jenginjohtaja. Nimi on sama, mutta muuten pojat eroavat toisistaan kuin yö päivästä. Ovatko he tosiaan sama henkilö? Siitä Aoi päättää ottaa selvän.

Edelleen sitä romanttista teinikomediaa. Fukushiman aiempi sarja on Suomessakin julkaistu Cherry Juice. Tyyliltään hyvin samanlainen on tämäkin sarja. Normaalia shoujoa, ei mitään uutta auringon alla.

Setona Mizushiro: After School Nightmare Vols.1 - 6 **** (manga)

  Ichijo Mashiro ja luokkatoverinsa joutuvat osallistumaan mysteerisille viikottaisille tunneille, jotka ottavat jaetun painajaisen muodon. Ne toimivat terapiana nuorille, joilla on raskaita kokemuksia menneisyydessään. Mashiron salaisuus on se, ettei hän ole sen puoleen mies kuin nainenkaan. Mashiro on elänyt koko elämänsä poikana, mutta se muuttuu tuntien myötä. Mashiron on kohdattava itsensä sekä vihollisista pelottavimmat - luokkatoverinsa!

Vaihteeksi hieman kauhua ja psykologista jännitystä. Toki myös kasvutarina. Täti huomasi istuvansa lukemassa myöhään yöhön, kun ei malttanut laskea kirjoja käsistään. Suosittelen! Sarja jatkuu.

Ai Morinaga: Ahiru no Oujisama Vol.3 **** (manga)

  Itou-chan tuntuu liukuvan yhä kauemmaksi Reiichin tavoittamattomiin. Reiichi tuntee myös huonoa omaatuntoa, kun Omae-san suojelee häntä omalla kehollaan kolarissa. Tuntuu, että kaikki muut tytöt ovat kiinnostuneet Reiichistä paitsi se, josta hän on itse kiinnostunut... Mikä on oikeastaan kummallista, sillä Reiichi on luonteeltaan yhtä kaunis kuin kasvoiltaan.

Tässä on teille bishounen, joka ehdottomasti kuuluu top 5:een! Vähintäänkin. Reiichi aiheuttaa vanhassa Tädissäkin synnillisiä reaktioita. Silmänisku Itse tarinalla ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa, mutta on joka tapauksessa hyvä. Eikä sillä tarinalla ole niin väliä Reiichin silmiin tuijottaessa...