Mi-Kyung Yun: Bride of the Water God Vols.1 - 3 **** (manhwa)

  Soahin köyhä ja epätoivoinen kotikylä päättää uhrata vedenjumala Habaekille jotta pitkä kuivuus loppuisi. He uskovat, että kauniin tytön hukuttaminen pelastaa kylän ja tuo kauan kaivatun sateen. "Onnekkaaksi" neidoksi valikoituu Soah. Mutta odottamansa kuoleman sijaan Soah havaitseekin, että Habaek pelastaa hänet. Soah toivotetaan tervetulleeksi maagiseen kuningaskuntaan, missä jännittävä uusi elämä odottaa häntä. Mutta kaikkein yllättävin on itse vedenjumala... ja kuinka erilainen tämä onkaan Soahin kuvittelemasta hirviöstä.

Romantiikkaa ja juonitteluja. Ja paljon muuta. Tätä on hieman vaikea kategorioida, mutta se on vain hyvä juttu. Hyvä tarina joka tapauksessa. Täti tykkää. Sarja jatkuu.

Ai Morinaga: My Heavenly Hockey Club Vols.1 - 8 **** (manga)

  Hana Suzuki rakastaa vain kahta asiaa tässä elämässä: syömistä ja nukkumista. Joten kun komea sempai Izumi Oda pyytää Hanaa liittymään hockeykerhoon, osoittautuu suostutteleminen lievästi sanottuna vaikeaksi. Totta kyllä, Grand Hockey Club on täynnään poikia - jotka kaikki ovat supersöpöjä - mutta jos Hana saa valita, niin hän välitsee ennemmin sihisevän kuuman pihvin kuin sihisevän kuumat treffit. Sitten Izumi mainitsee matkat upeisiin lomakohteisiin. Nyt Hana ei voi odottaa ensimmäistä vieraspeliä herkullisine ruokineen ja loistolakanoineen. Tietysti tähän kaikkeen liittyy myös aikaisin ylösnouseminen, ankara harjoittelu ja saumaton yhteispeli... Kuinkakohan Hana selviää?

Komediaa. Kreisiä sellaista. Jostakin kumman syystä Täti tuntee sielun sukulaisuutta Hanan kanssa. (Samankaltaisuus Tädin kanssa on välillä melkein aavemaista...) Suosittelen! Sarja jatkuu.

Mayu Shinjo: Ai Ore! Vol.1 *** (manga)

  Mizukin koulun St.Nobaran oppilaskunta saa selville, että Mizuki ja Akira seurustelevat. Ei siinä mitään, Akira on oikein söpö, mutta se Akiran koulu! Dankaisanin oppilaat kun tahtovat olla rupusakkia. Eihän sellainen sovi! Oppilaskunnan puheenjohtaja ryhtyy toimiin, ja varsin radikaaleihin sellaisiin.

Mayu Shinjo vaihtoi kustantajaa, joten hänen sarjansa Ai wo Utau Yori Ore ni Oborero jäi kesken. Tämä on sitten jatkoa siihen. Sarja on ollut varsin mielenkiintoinen, mutta tämä osa oli hienoinen pettymys. Toivottavasti sarja saa taas tuulta purjeisiinsa.

Ryoo Takahashi: Leo Murder Case Vol.1 **** (manga)

  Arkielämässä Takashi on klubinsa no.1 host. Asiakkaiden vietteleminen on hänelle helppoa kuin hengittäminen. Mutta hänellä on myös toinen elämä. Persona XII tähtien johdattamana säilyttää kohtalon tasapainon. Ja salamurhaaja täyttää kohtalon määräykset.

Eli pahikset tekevät rötöksiään, ja Takashi alter egonaan toimittaa pahikset pois päiviltä. Yllättävän mielenkiintoinen sarja epäuskottavuudestaan huolimatta. Monitahoiset hahmot.

Shin Ji-sang: 2x8 Song Vol.1 *** (mahwa)

  Uusi koulu ja uusi elämä. Yu Goon Goon haaveilee karistavansa kirotun elämänsä kannoiltaan. Mutta katastrofi iskee jo heti ensimmäisenä päivänä. Onnistuvatko Goon Goon ja hänen paras ystävänsä Da Jung sulkemaan Chu Huykin ja tämän bändikaverien suut ennen kuin Goon Goonin lukioelämä on tuhoutunut? Da Jung tahtoo tehdä sopimuksen poikien kanssa, mutta kuinka korkean hinnan tytöt ovat valmiita maksamaan?

Draamaa ja komediaa. Lievästi viihdyttävää. Ei huonoa mutta ei kyllä jätä lähtemätöntä mielikuvaakaan.