Kotobuki Atsuta: Stroke Material **** (manga)

  Ihmiset kutsuvat Kanamea "Sex Machineksi" ja "mieheksi, joka elää vain säädyttömyyttä ja syntiä varten". Sitten Kaname rakastuu ensimmäisen kerran elämässään supercooliin ja kauniiseen Yumi-samaan. Vaikka Kanamen ainoa palkinto on Yumin kylmä katse, niin hän ei anna periksi soidinmenoissaan. Mutta matka on vaikeuksia täynnä, sillä Kanamen tekniikka menne huonommaksi ja huonommaksi nyt, kun lopputuloksella on väliä!

Taas kerran Täti hörisi naurusta. Ei se pojillakaan ole helppoa ;). Suosittelen.

AKIRA: Suki Nante Ienai **** (manga)

  Riri näki Senba-senpai ensimmäisen kerran korisottelussa, ja se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Senba oli lukion ensimmäisellä luokalla, Riri yläasteen viimeisellä. Siltä istumalta Riri päätti pyrkiä samaan lukioon. Päästyään samaan lukioon Riri odottaa onnentäytteistä rakkauselämää. Ja voi onnea, Senba joutuu uusimaan luokan. Mutta mitä se on olevinaan, kun Senba käskee "Älä koskaan tule minun lähelleni uudestaan!"? Älkää huolestuko, Taschibana Ririllä ei ole aikomustakaan antaa periksi!

Rakkaustarina tietenkin. Samalla taas kasvutarina. Suosittelen lämpimästi.

Ako Shimaki: Suki ni Naru Made Matte **** (manga)

  Kirja koostuu kahdesta tarinasta. Ensimmäisessä eli nimitarinassa Hikami-kun kiusaa jatkuvasti tavallisen näköistä Asakoa. Sitten eräänä päivänä Asako onnistuu vahingossa pudottamaan Hikamin kännykän akvaarioon. Korvaukseksi Hikami vaatii Asakoa ryhtymään orjakseen. Hikami-kun muuten muistuttaa ulkonäöltään suuresti Light Yagamia, jos jotain kiinnostaa. Sivutarinassa Yuuta lähestyy hyvännäköinen Shougo. Mutta miksi tämä on - no -  melkoisen läpikuultava?

Rakkautta, rakkautta vaan, sitähän se kaikki on. Eli taas kerra sitä teiniromantiikkaa. Mutta hauskoja tarinoita.

Mako Tadaha & Yoshiyuki Sadamoto: System of Romance ***** (manga)

  Tyttö harrastaa seksiä chatissa tapaamansa miehen kanssa. Myöhemmin hän saa tietää miehen synkän salaisuuden ja tapaa tämän uudelleen ei-niin-suotuisissa olosuhteissa.

Mielenkiintoinen oneshot. Pistää kyselemään tytön mielenterveyden perään. Mutta kyllä tässä on vinha psykologinen peränsä. Vaara viehättää joitakin naisia.

Mayu Shinjo: Taboo ni Daite *** (manga)

  Kirja koostuu neljästä tarinasta. Ensimmäinen on vähän pitempi, muut sitten lyhyempiä. Ensimmäisessä Yayoi asuu kahden veljensä, Naokin ja Tomoyan, kanssa. Hän rakastaa Naokia, mutta tämä ei olekaan hänen oikea veljensä. Toisessa tarinassa yläastelainen Risa pidätetään vahingossa prostituutiosta epäiltynä. Risa rakastuu päätäpahkaa etsivä Arigawaan. Miten hän saisi tämän näkemään hänet naisena eikä lapsena? Kolmannessa tarinassa Youko voitti juuri matkan loisteliaaseen Century-hotelliin. Mutta matka on tarkoitettu kahdelle, eikä Youkolla ole poikaystävää. Siinä vaiheessa astuu kuvaan mukaan satunnainen ohikulkija Tatsuya. Neljännessä tarinassa Yamato on syntyjään amerikkalainen, mutta japanilainen perhe on adoptoinut hänet. Hän kamppailee kahden identiteettisä välissä. Serika, tyypillinen japanilainen tyttö ihastuu Yamatoon. Onko Yamaton elämässä tilaa hänelle?

Eli taas kerran sitä romatiikkaa. Alkaako jo tulla korvista ulos? Ei mitään erityistä, toimii kevyenä välipalana.

Haruka Momozuki: Tadaima Shugyouchuu **** (manga / yaoi)

  Teini-ikäinen jenkki Danny on tullut Japaniin kartuttamaan taitojaan karatessa. Muttaa tärkeämpää kuin harjoittelu, näyttää olevan Shinobu, dojon omistaja.

En odottanut paljoakaan tältä, mutta huomasin taas kerran jääneeni lukemaan koko tarinan. Humoristinen ja hauska tarina. Varsinkin Dannyn toilailuille saa naureskella. Danny ei ehkä ole ihan kirkkain kynttilä vakassa...

Miki Aihara: Teacher's Pet Vol.1 *** (manga)

  Misuzu on juuri aloittanut työn opettajana arvostetussa lukiossa ja on hyvin motivoitunut työhänsä. Vähän aikaa sitten hän alkoi seurustella lukion nuoren ja komean rehtorin Kazukin kanssa. Mutta eräänä päivänä Misuzu harrasti seksiä Kazukin pikkuveljen Masahiron, joka on oppilaana samassa lukiossa, kanssa.

Tarinana ok, mutta psykologinen uskottavuus on miltei nollassa. Ymmärtänette, kun luette tarinan itse. Aiharan tarinat eivät vaikuta kuvaavan normaaleja, terveitä ihmissuhteita. No joo, eivät ne sellaisia aina tosielämässäkään ole.

Rosemary Wadey: Laga läckert Italienskt ***

  Pieni keittokirja italialaisen ruoan ystäville. Reseptit ovat helppoja ja selkeitä, kuvat kauniita ja informatiivisia. Mutta miksi aina pitää valita ne muutamat klassiset reseptit, jotka ovat mukana kaikissa keittokirjoissa? No, jollei kokoelmissanne ole n-kappaletta italialaisia keittokirjoja, niin sitten.