Minä tässä vaahtosin matkasta Lontooseen. Mutta eihän sinne noin vain mennä. Tai siis koko matkan jujuhan oli se konsertti, Sonisphere. No, mokomat sitten peruuttivat Queenin ja Adam Lambertin konsertin. Onneksi poppoo järjesti nopeasti korvaavan kaksoiskonsertin Hammersmith Odeonille. No, arvatkaa menivätkö liput kuin kuumille kiville ja saiko Täti liput. Ei tietystikään!

Se siitä matkasta sitten. Vai? Täti ja Matkakumppani eivät ole mitään luovuttavaa tyyppiä. Alkoi sitkeä peruutuspaikkojen seuraaminen. Sitten tuli tieto, että ryhmä järjestää konsertin Moskovassa. Eeehh... No, jos ei muuta vaihtoehtoa jää, niin sitten kohti Moskovan valoja ja erikseen shoppailemaan Lontooseen. Moskova vain ei muuten oikein innosta.

Sitten kuului huhuja seuraavasta konsertista - tällä kertaa Kiovassa. Kaupan päälle saisi vielä Elton Johnin. Vai että Ukrainaan? No, sekin kuulosti paremmalta kuin Moskova vaikka ei sekään nyt niin kauheasti innostanut. Jatkoimme peruutuslippujen vaanimista.

Kun nyt kerran olivat päässeet vauhtiin, niin nälkä sen kuin kasvaa syödessä. Seuraavaksi ilmoitettiin konsertista Wroclawissa, Puolassa. Sinne! Siis jos ei niitä peruutuslippuja saa... Puola alkoi kuulostaa meidän korvissamme jo huomattavasti mielenkiintoisemmalta. Sen lisäksi erikseen matka Lontooseen.

Mutta sitkeys palkitaan. Ei, emme saaneet peruutuslippuja vaan bändi järjestää vielä ylimääräisen konsertin Hammersmithissä. Tällä kertaa Matkakumppani oli sopivasti netissä ja riittävän nopea! Oli siinä nettitunnusten kanssa räpeltämistä, mutta nyt meillä on sitten liput konserttiin Lontooseen.

Eli mitä tästä opimme? Koskaan ei pidä antaa periksi!