1164168.jpgL Lawliet

Jos olette lukeneet lukupäiväkirjaani, niin tiedättekin jo kuka hän on. Maailmankaikkeuden söpöin salapoliisi L Lawliet alias Ruyzaki, Hideki Ruyga ja L.

Tunnen jonkinmoista sielujen sukulaisuutta kaverin kanssa, muutamat hänen tavoistaan ovat aika samanlaisia kuin minullakin. Ainakin miettiessä sormi saattaa mennä molemmilla herkästi suuhun ja me molemmat rakastamme makeita ruokia (ravitsemuksellisesti ruokavaliomme ovat kaikkien ravintoterapeuttien painajaisia)... No okei, on meillä suuria erojakin. Minä en kyykötä tuolilla oudossa asennossa ja käytän sukkia kengissäni. Eikä aivoni kuluta niin paljon energiaa, että olisin suorastaan alipainoinen (L:n strategiset mitat ovat 179 cm ja 50 kg, omani ovat 167 ja x = liikaa) - valitettavasti!

L esiintyy manga- ja animesarjassa Deathnote ja on se hyvä kaveri siinä. Pahis Kira on ensisilmäyksellä komeampi - jos sattuu pitämään psykopaateista. Mutta ainakin minusta sisäinen kauneus on tärkämpää. L on älykäs, komea (on, on!!!!) ja kunnioittaa elämää. Henkisesti L on hyvin samalainen minun kanssani. Eikös se olekin niin, että ihmiset rakastuvat itsensä kaltaisiin henkilöihin?

Mutta ikävä kyllä L on vain kirjan hahmo, liian nuori (25v) ja kaiken lisäksi kuollut. Että sitä osaakin kasaantua esteitä romanssin tielle! (Onko Täti jotenkin säälittävä?)