Mitsuba Takanashi: Akuma de Sourou Vols.1 - 11 **** (manga)

  Kayano on ujo lukiolaistyttö. Hän on rakastunut komeaan Kamijoon. Lopulta hän kerää rohkeutensa ja kirjoittaa kirjeen, jossa tunnustaa tunteensa. Valitettavasti vain kirje joutuu koulun pahamaineisimman oppilaan, paholaismaisen komean Takeru Edogawan käsiin. Ja tietenkään tämä pirulainen ei jätä asiaa siihen! Pian tämän jälkeen Kayanon yksinhuoltajaäiti ilmoittaa menevänsä uudelleen naimisiin. Sulhanen on Kayanon koulun rehtori - ja Takerun isä!

Tarina on mukava, mutta tarinasta olisi saanut kyllä enemmänkin irti, nyt se siirtyy minun mielestäni hieman turhan nopeasti tavalliseksi rakkaustarinaksi. Mutta opetukset mitä tarina antaa pitävät kyllä paikkansa.

Ho-Kyung Yeo: Honey Mustard Vols.3 - 4 **** (manhwa)

  Arvatkaa ketkä tulevat vieraisille. Jep! Aran appivanhemmat. Pienessä yksiössä tahtoo tulla hieman ahdasta. Hanil ottaa yhteyttä Araan, koska uskoo olevansa syyllinen Aran onnettomaan avioliittoon. Mutta mitä tapahtuu kun Young-Woo saa asiasta selvää? Pakkoläheisyys tekee tehtävänsä, ja nuorten välit lämpenevät. Aran sisarpuoli Somi saa asiasta selvän ja tekee kaikkensa erottaakseen sankarimme. Aran isä ja äitipuoli tulevat hakemaan hänet takaisin kotiin. Saako Young-Woo Aran takaisin?

Hauska. Täti tykkää.

Matsuri Akino: Pet Shop of Horrors Vols.1 - 5 **** (manga /yliluonnollinen)

  Chinatownissa sijoitsee Count D:n lemmikkikauppa, jossa myydään rakkautta ja unelmia myytillisten olentojen muodossa. Kaupassa on vain yksi vipu - ostajan täytyy noudattaa sovittuja sääntöjä tai seurauksena on kuolema - tai vielä pahempi kohtalo.

Kirjat koostuvat lyhyistä tarinoista, mutta koko ajan pohjalla kulkee tarina siitä kuinka nuori poliisi Leon yrittää saada D:n kiinni rikoksesta, sillä hän uskoo D:n olevan vastuussa useammasta kuolemantapauksesta. Kiehtovaa.

Erika Kurahashi: Charisma Doll Vols.1 - 2 *** (manga)

  Saralla on salaisuus - hän on supersuosittu laulaja SALA. Salan sukupuoli pidetään yleisöltä salassa (heh, heh, sanaleikki ei ole tarkoituksellinen) levymyynnin takaamiseksi. Mutta pystyykö Sara voittamaan, kun hän haluaa olla pelkkä Sara?

Taiteesta ja tarinasta tulee mieleen Arina Takamura - sokeria siis. Tarina on tarkoitettu varhaisteineille, joten antiikkiselle Tädille se ei antanut paljoakaan. Söpöä. Kohdeyleisön mielestä kuitenkin varmasti aivan ihana tarina.