Täti teki sen! Nimittäin siirtyi nykyaikaan ja hankki itsellensä kannettavan tietokoneen ja lisäksi monitoimilaitteen. Katsotaan nyt sitten, minkälaisen katastrofin minä saan aikaan :-). On kone olevinaan hienokin laite, ihan lehdessä kehuttu. Täti on kyllä aika lahjakas kaatamaan koneita, joten jäämme mielenkiinnolla odottamaan... Ohjelmien asentaminen ynnä muu sellainen on Tätiparalle täyttä hepreaa. Onneksi eilen tuli televisiosta ohjelma vielä minuakin suuremmasta aloittelijasta. Se lohduttakoon...

Ei ole koneen hankkiminen helppoa, ei. Täti kävi vapaapäivänään ensin Top Tenissä ostamassa neljä cd:tä. Viisaana tyttönä ajattelin, että oli parempi hankkia kevyet ostokset ensin, ennen kuin siirryimme kuormakamelia vaativaan osioon. Sieltä siis ampaisin koneostoksille toiseen saman ketjun liikkeeseen. Vaan sielläpä ei ollutkaan juuri tätä konetta yhtään jäljellä. Katsoi sitten myyjä koneelta mistä niitä löytyisi. No tietysti sieltä, mistä olin juuri tullut! Aargh! En sitten kuitenkaan palannut sinne, vaan menin ketjun kolmanteen kauppaan (se kun oli bussipysäkkiä lähimpänä). Sieltä Täti vihdoin sai niin läppärin kuin monitoimikoneenkin. Hikisenä raahauduin viimeisillä voimillani bussiin. Arvatkaa nolottiko ruuhkabussissa viedä kolmen ihmisen tila, mutta kun ei auta niin ei auta.

Olisin kyllä ehtinyt ruuhkan alta pois, ellen olisi erehtynyt menemään Elisan kauppaan kyselemään langattomista nettiyhteyksistä. Sain odotella yli tunnin vuoroani. Aivan ala-arvoista "palvelua"! Vieressä oli kilpailevan yrityksen kauppa, jossa ei ollut jonoa, joten hankin sen yhteyden sitten sieltä. Syyttäköön Elisa ihan itseään, jos asiakkaat kaikkoavat. Yli tunnin odotusaika on aivan kohtuuton.

Ai, jotakuta siellä kiinnostaa (toivottavasti) ne levyt. Levyt ovat tietysti japanilaisia! Matkaan lähti Muccun levyt Best of Mucc ja HomuraUta. Lisäksi Tädin liimanäppeihin tarttuivat Dir En Greyn Withering to death ja Girugämeshin saman niminen levy. Ne eivät sitten ole ään pilkkuja ne hipsukat sen aan päällä. (Luultavasti... korjatkaa jos olen väärässä.) Girugämesh oli Tädille ihan uusi tuttavuus. Teinit suosittelivat sitä, joten Täti otti riskin ja osti levyn summamutikassa. Ja hei! Sehän svengaa! Bändin tuottajina on Muccun jäseniä, joten jos se puree niin kyllä sitten tämäkin. Tätiin ainakin osui ja upposi.