Youko Fujitani: Aishiteru **** (manga / yaoi)

  Kazushi, joka on eliittiä, tapasi Harutomon, joka on siivojana samassa yrityksessä, missä Kazushi on osastonjohtajana. Harutomo haaveilee kokin urasta.  Hän on myös aina arvostanut vuodenaikojen vaihtelua ja avaa myös Kazushin silmät niille. Kazushin maailma alkoi täyttyä väreillä, ja viimein hän ymmärtää "antamisen" tuoman onnellisuuden.

Aivan kerrassaan ihan rakkaustarina. Suosittelen lämpimästi.

Yuki Yoshihara: Aisuru Hito Vols.1 - 2 **** (manga)

  Sakiko on totaalisen rakastunut opettajaansa yliopistossa. Chifuyu-sensei on 28-vuotias, komea ja synkkä. Valitettavasti hän torjuu aina Sakikon hyvin aggressiiviset lähentymisyritykset. Silti Sakiko ei luovuta. Sitten taloudellinen kriisi iskee, ja Sakikon on keksittävä jokin keino tehdä rahaa - ja nopeasti. Sakiko vain ei ole kovin fiksu. Ihan oikeasti hän yrittää myydä itsensä kadunkulmassa. Mutta hinta on liian korkea, joten kukaan ei ole kiinnostunut. Hän tapaa siinä kadulla Natsuon, nuoren komistuksen. Yhden todella upean suudelman jälkeen Natsuo vie Sakikon asuntoonsa. Juuri kun tapahtumat alkavat olla todella kiihkeässä vaiheessa, Natsuon veli saapuu kotiin. Saatte arvata kaksi kertaa, kuka tämä on!

Tästä irtoaa yhdet jos toisetkin naurut. Mainiota komediaa. Suosittelen. Ehkä kuitenkin taas niille vähän vanhemmille lukijoille?

Asami Tohjoh: Aitsu to Ore Vols.1 - 2 **** (manga / yaoi)

  Takerun äiti on menossa uudelleen naimisiin. Vihdoinkin Takerulla on tilaisuus elää tavallisessa perheessä isän ja uuden isoveljen, Shinin, kanssa. Todellisuus vain ei ole aivan sellainen kuin Takeru on kuvitellut. Eräänä päivänä Takeru odottaa tyttöystäväänsä, kun hän sattuu kuulemaan kahden ihmisen keskustelevan hinnasta - aivan, seksin ostamisesta. Takeru kääntyy katsomaan, minkälainen tyttö on kyseessä. Mutta molemmat ovatkin miehiä, ja ruumiinsa myyvä mies on Shin, Takerun uusi velipuoli...

Rakkaustarina, jossa on synkeämpi puolensa. Voiko siis rakkaus oikeasti parantaa haavat? Hyvä.

Saya Miyaoochi: Akkan Baby Vols.1 - 3 *** (manga)

  Lukiolaiset Yuki ja Shigeru eivät seurustele, mutta nauttivat silti erittäin aktiivisesta seksisuhteesta. Naiiveille ja vielä hyvin lapsellisille nuorille tulee siis suurena shokkina se, että Shigeru havaitsee olevansa raskaana. Nyt pitää päättää mitä tehdä: tehdä abortti vai kasvattaa lapsi vanhempien ja koulun vastustuksesta huolimatta, ja "hui kauhistus!", silloin pitäisi jättää rakastetun Conflictin konsertit väliin.

Komediallinen kasvutarina. Hauska ja absurdi. Tätiä kyllä ihmetyttää, että kukaan voi tänä päivänä ja tässä ajassa olla noin viaton. Oh, well...

Haruko Kurumatani: Akutou Danshi Collection *** (manga)

  Suzuno menee uuteen lukioon ja joutuu pian purettavan opiskelija-asuntolan "talonmieheksi". Asuntola tunnetaan "Rikoksien kaupungin" nimellä, jossa ei ole mitään järjestystä ja vaikeudet vain odottavat tapahtumistaan. Kun rettelöitsijöiden johtaja Kazuomi suutelee Suzunoa, muuttuvat tapahtumat suorastaan kaoottisiksi.

Teiniromantiikkaa. Ei taaskaan mitään uutta Auringon alla, mutta ihan juoheva ja viihdyttävä tarina.

Michiko Sou: Alladin and the Magic Teapot *** (manga)

  Akira Aragami tunnetaan myös nimellä Alladin.  Eräänä päivänä hän löytää maasta teepannun, joka osoittautuu maagiseksi. Kyllä, tässäkin asuu henki, ja kyllä, hänkin täyttää kolme toivomusta. Tämä henki vain ei ole aivan samanlainen kuin Disneyn...

Kyllä tästäkin muutamat naurut irtoavat. Söpö tarina.

Yuri Ebihara: Allure *** (manga / yaoi)

  Onnettomuudessa sokeutuneen Kain näkö palautetaan vuosien kuluttua leikkauksella. Hänen uudet silmänsä eivät kuitenkaan tunnu näkevän hänen perhettään tai tyttöystäväänsä, vaan hakeutuvat Hizukiin, hänet leikanneeseen kirurgiin. Johtuuko se lääkärin viettelevästä tuoksusta, joka tuntuu Kaista oudon tutulta. Vai johtuuko se siitä, että sarveiskalvon luovuttaja oli Hizukin rakastaja?

Tarinana ihan mielenkiintoinen, kunhan vain ensin unohdetaan lähtökohtainen epäuskottavuus. Lukekaa pois.

Makoto Isshiki: Always Together *** (manga)

  Voittaakseen unelmiensa pojan sydämen lihava tyttö yhdistää voimansa yhtä lihavan serkkunsa kanssa. Oikealla motivoinnilla voi saada ihmeitä aikaan! Siis laihduttamisen saralla.

Hupaisa tarina. Tädinkin vain pitäisi saada oma motivaationsa kohdalleen. Tai saada yhtä tyrannimainen serkku...