S.E. Hinton: Vampyyrin palvelija ***

  Jamie Sommers on kovanaama kovinta lajia. Hän on seilannut niin merirosvojen kuin salakuljettajien matkassa, eikä mikään ole häntä hetkauttanut. Mutta psykiatri Phillip McDevitt kohtaa mielisairaalassa täysin murtuneen miehen. Jamie kärsii niin masennuksesta, muistikatkoksista kuin hysteerisestä pimeän pelosta. Mikä on saanut tämän kovanaaman luhistumaan?

Jos odotatte teräviä kulmahampaita ja verenroiskeita, niin tämä ei ole teidän kirjanne. Tämän kirjan juju nimittäin on sillä psykologisella puolella. S.E. Hinton on tunnettu aivan uskomattoman hyvistä nuorisokirjoistaan. Tämä on hänen ensimmäinen aikuisille suunnattu kirjansa. Mutta jostakin kumman syystä en oikein saanut tästä otetta. Tarina toki on taidolla kirjoitettu, mutta Jamie ei ole kauhean sympaattinen henkilö. Tunteiden tasolla tämä jää etäiseksi. Jännitystä tässä ei ole nimeksikään. Mutta jos pään sisältö kiinnostaa, niin sitten...

Takashi Kanzaki: Aragau Netsujou *** (manga / yaoi)

  Kirja koostuu useammasta tarinasta, joissa yhteensitovina henkilöinä ovat Takashiron kaksoset Mizuha ja Yuuya.

Perusyaoita. Ei edelleenkään mitään maailmoja mullistavaa. Paremman puutteessa ajan ratoksi.

Shoko Hidaka: Arashi no Ato *** (manga / yaoi)

  Sakaki, tärkeän sisustusliikkeen johtaja, ei ryhdy vakavaan suhteeseen kenenkään kanssa. Joten hän pelästyy järjiltään, kun tajuaa, että on alkanut välittää Okadasta, heterosta. Eikä viaton Okada tiedä miten hänen välitön käytöksensä vaikuttaa...

Peruskamaa tämäkin. Eipä muuta sitten.

Piyoko Chitose: Aruhi Totsuzen wa Kuru?! *** (manga / yaoi)

  Tämäkin koostuu useammasta tarinasta, joissa kerrotaan Hadanon veljesten rakkauselämästä. Neljäs ja viides tarina ovat itsenäinesiä. Neljäs on shotaconia, joten sen voi skipata. Viidennessä Komodori on lahjakas melkein kaikessa muussa paitsi itsensä ilmaisemisessa. Joten Ren, upea nuori näyttelijä, auttaa häntä rakkauden kielen opiskelussa.

Peruskamaa. Missä ne helmet luuraavat?

Shuuko Nishimura: Asayake no Diamond Life *** (manga / yaoi)

  Natsuhiko Sakuradan isä voitti lotossa kolme miljardia, joten Natsu siirtyy Miljanäärien yksityiskouluun, jonne pääsevät vain rikkaiden perheiden lapset. On Natsulla toinenkin syy siirtoon. Hän etsii lapsuudenystäväänsä Shin-chania, jonka kanssa hän tapasi pelata baseballia. Koulua johtavat nuoret Jinnain kaksoset, jotka ovat supersuosittuja ja fiksuja. Mutta odottamatta koulussa ei olekaan baseballjoukkuetta. Joten Natsu päättää perustaa selllaisen löytääkseen Shinin. Mutta miksi Natsun huonetoveri, toinen Jinnain kaksosista, käyttäytyy todella kylmästi häntä kohtaan?

Peruskamaa tämäkin. Mausteeksi vähän baseballia. No joo, on tässä huumoria...