Hiromu Arakawa: Fullmetal Alchemist 23 **** (manga)

  Keskuksessa on täysi rähinä päällä, kun useampi ryhmä koittaa tarttua kiinni vallankahvaan. Alin on aika näyttää miten sujuu kamppailu viisasten kiven kanssa. Vahinko vain, ettei hän ole ainoa, jolla sellainen on hallussa... Mustangilla meinaa keittää yli. Huu!

Toimintaa! Jännitystä! Huumoria! Hyvä!

An Tsukimiya: Teppen! Vols.1 - 2 *** (manga)

  Kobato on jäänyt orvoksi, ja nyt hän on palannut Japaniin Yhdysvalloista. Tarkoituksenaan hänellä on löytää hänen tuntematon veljensä. Ainoa johtolanka on se, että veli työskentelee televisiossa. Sattuman oikuista hän joutuu idolitestiin, jossa etsitään paria Takerulle. Ainoa pikkujuttu tässä hommassa on se, että niin Takeru kuin muutkin luulevat, että Kobato on poika... Sarja jatkuu.

No joo. Tuo taisikin jo kertoa kaiken tarpeellisen. Luvassa komediaa ja romantiikkaa. Ihan kiva sarjan alku, mutta ei vielä mitään maailmoja mullistavaa. Sarja jatkuu.

Mikiyo Tsuda: The Day of Revolution Vols.1 - 2

  Uusintana. Lue arvostelu täältä. En kyllä tiedä, mistä olen poiminut toisen tekijän tälle. Kyllä tämä on ihan kokonaan Tsudan omaa käsialaa. Pääosan esittäjä on Princess Princessistä tutun Mikoton tyttöystävä. Kawaii!

Naono Bohra: Three Wolves Mountain *** (manga / yaoi)

  Vuorella on hautausmaa. Sen vieressä on kahvila, jota Kaya Susugi pitää. Öisin hän toimiin haudanvartijana. Luonteeltaan hän on varsinainen yksinäinen susi. Kunnes eräänä yönä hän törmää hautausmaalla kahteen veljeen, Jiroohon ja Taroohon. Veljekset on ajettu pakosalle jo useammasta paikasta, koska he ovat lievästi ilmaistuna -  tuota - erilaisia. Mutta niin vain veljekset löytävät kodin Kayan luota.

Hupaisa komedia. Turha odottaa mitään syvällistä, mutta nauruhermoja tämä kutkuttaa.

Cha Kyung Hee: Do You Want to Try? Vols.4 - 5 ** (manhwa)

  Okei, nyt Hye Won ei ole varma, onko hän Woo Binin tyttöystävä vai ei. Joten, kun ystävällinen ja mukava poika pyytää häntä ulos, niin hän suostuu. Vahinko vain, ettei hän saa Woo Biniä irti mielestään.

Sarja alkoi jokseenkin lupaavasti, mutta suoraan sanottuna lopetus on surkea. Sekava ja syvältä. Frankly, Täti is now very pissed! Aivan kuin tekijälle olisi sanottu, että nyt sarja loppuu, ja hänen olisi ollut pakko lopettaa se kuin seinään. Ainekset olisi ollut kehitellä tarinaa huomattavasti pitemmälle. Mutta ei. BÄNG! Juttu loppui kuin kanan lento betoniseinään. Aarghh!

Miki Aihara: Tokyo Boys and Girls Vols.1 - 5 **** (manga)

  Mimori Kosaka rukoilee jumalalta, että hän pääsisi toiveittensa lukioon ja sai pukea ylleen sen söpön koulupuvun. Samaan syssyyn hän pyytää myös, että hänestä tulisi söpö ja hän saisi ihanan poikaystävän. Okei. Kaksi ensimmäistä toivetta täyttyy, mutta miten kahden muun laita? Hän ystävystyy sievän Nanan kanssa, joka on rakastunut koulun pelimieheen Kazukita Kuniyasuun. Tämän ystävä Ran taas on puolestaan ihastunut Nanaan. Lopuksi soppaan lisätään Atsushi, joka vannoon kostavansa Mimorille. Mimorilla vain ei ole aavistustakaan mistä on kyse. Mitenköhän Mimorin käy?

Parasta tässä on se, ettei sankaritar ole samanlainen lattiarätti kuin monet muut ko. taiteilijan päähenkilöt. Luvassa on romantiikkaa ja komediaa. Oikeastaan oikein mukava lyhyt sarja.