Nobu Wata: Motto Itte **** (manga)

  Mari on kaunis ja suosittu poikien parissa, joten poikaystävän hankkiminen ei ole mikään ongelma - sellaisen pitäminen taas on. Sillä Marin mieltymykset ja harrastukset eivät ole siitä kaikkein naisellisimmasta päästä, joten pojat jättävät Marin heti ensitreffien jälkeen. Sitten Mari alkaa seurustella luokkatoverinsa Tsuchiyan kanssa, joka ei todellakaan ole cool... Kirjassa on myös kaksi sivutarinaa.

Taas kerran sitä teiniromantiikkaa. Harmitonta hömppää. Mutta hauskaa.

Natsumi Konjoh: Mousou Shoujo Otakukei Vol.1 ***** (manga)

  Otetaan yksi fujoshi (eli otome eli naispuolinen otaku, fujoshin hullutuksena on yaoi ;-D) ja kaksi bishounenia (totaalisen heteroa sellaista). Lopuksi lisätään soppaan toinen fujoshi, ja voilà! Soppa on valmis.

Hauu! Hii! Haa! Huff! Puff! Voisiko joku ystävällisesti nostaa Tädin lattialta, voimat eivät enää riitä itse nousemiseen. Talouden Toinen Jäsen katseli välillä Tätiä pitkään, kun räkätin kovaan ääneen tälle mangalle. Eli todellinen helmi teinikomediasta pitäville. Täti jää kuola valuen odottamaan jatkoa tälle sarjalle.

Saki Oota: Munasawagi Karute *** (manga)

  Parisormukset on tarkoitettu jaettavaksi rakastavaisten kesken. Entä sitten, jos sormuksesi on sen luona, joka rakastaa sinua, mutta ei sen luona, jota sinä rakastat? Mika tunnustaa rakkautensa Kousukelle, mutta tulee torjutuksi, ja hänen sormuksensa päätyy Keigon käsiin. Mitenköhän tässä oikein käy?

Edelleen sitä teiniromantiikkaa. Kovin nopeasti vaihtuvat nämä lapsukaisten tunteet... No, se on sitä nuoruutta (*kaihoisa huokaus*).

Kano Miyamoto: Name of Love **** (manga / yaoi)

  Vanhojen lukiolaistovereiden tapaamisen jälkeen Kouhei vie Tetsun tämän kotiin. Tämä ystävänteko muuttuu joksikin aivan muuksi, ja pakottaa ystävykset kohtaamaan menneisyyden, niin omansa kuin yhteisensä.

Katkeransuloinen rakkaustarina. Miten näissä yaoitarinoissa parhaimmillaan osaakin olla tosi koskettavia tarinoita. Joka tapauksessa hyvä tarina. Mukana on myös yksi sivutarina. Suosittelen.

Natsuki Takaya: Fruits Basket 1 **** (manga)

  Kohtalon kolhima lukiolaistyttö Tooru Honda päätyy asumaan luokkatoverinsa Yuki Sooman taloon. Suvun salaisuus paljastuu Toorulle pian, sillä suvun jäsenet muuttuvat joksikin kiinalaisen eläinradan eläimeksi syleillessään vastakkaisen sukupuolen jäsentä. Tervetuloa eläintarhaan!

Eli nyt sitä saa! Furubaa suomeksi. Onnistunut suomennos, joten Tädin ei tarvitse marista. Tämä on aivan ihana sarja, joten ei kun kaikki vaan lukemaan! Jippii!